500


Вторник, 23.04.2024, 10:14

Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS | Головна | | Мій профіль | Вхід|Вихід

Головна » 2011 » Апрель » 24 » Зразкова театральна студія "Світанок" в КРЦД та ЮТ (м. Сімферополь)
03:24
Зразкова театральна студія "Світанок" в КРЦД та ЮТ (м. Сімферополь)

24 квітня 2011 року в актовому залі КРВУЗ "ЦДЮТ" м.Сімферополя пройшло святкування головного свята богослужебного року Великодня (Воскресіння Христового).

Зал був повний: гості, батьки, випускники театральної студії - усі прийшли на це свято. Це було дійсно Велике свято - навколо чувся дитячий сміх, панували веселощі, миготіли яскраві вишиванки, віночки, а група малюків в дивовижних костюмах яєчок і справді була схожа на кошик з великодніми яєчками.  

Керівник зразкової театральної студії "Світанок" Алла Володимирівна Петрова

З вітальним словом виступила керівник зразкової театральної студії "Світанок" Алла Володимирівна Петрова, яка привітала всіх учасників та гостей святкування з великим святом Воскресенія Христового - Великоднем, сказавши при цьому найтепліші слова на адресу своїх вихованців:
"Скільки всього діти сьогодні перемагають - не тільки себе, але і ті незручності,  які влаштовані.  Вони все враховують, і вони сьогодні несуть до вас слово про Христове Воскресіння.  Браво, браво, браво!  Молодці!  Я ще раз вас вітаю !"

****************************************************



Свято розпочалося з виступу середньої групи театральної студії "Світанок", яка представила на суд глядачів свою версію Різдвяної ночі.
Перед очима глядачів знову пройшли персонажі М. В. Гоголя - хитра Солоха, дурний д'як, багатий козак Чуб, коваль Вакула, гарна Оксана, молодь колядує і співає народні пісні, ну і, звичайно (а як-же без нього?) - чорт (тьфу-тьфу!)........
Як не дивно, але уявлення здалося веселим і завзятим, і швидше за все так було тому, що актори піднесли глядачам темну гоголівську ніч, як веселу Різдвяну зустріч таких різних: правди і оману, мудрості і дурості, доброзичливості і заздрості.


************************************************

Молодша група розповіла глядачам про те, яка "Гарна писанка у мене ". Маленькі артисти в дивовижних костюмах-"писанках" із захопленням представили всім присутнім мініатюру про те, як прості яєчка перетворюються в розписні писанки. Рядки віршів Зоряни Живка "Сонце зійшло І морок щез" і "Привіт горобчіку" у виконанні Світлани Осадченко торкнулися серця всіх слухачів:


Сонце зійшло і морок щез,
ранок у чистих росах ...
"Нині, сьогодні Христос воскрес!" -
ліні хвала стоголосий.


Господа славить квітом рясним
Жовта мала кульбабка,
і соловейко співом ясним,
і у ставочку жабка.


Співають небо і земля,
місяць хвала над світом,
бо кожне серце промовля:
"Воскрес наш Вікупітель!"

***********************************************


Після закінчення виступів середньої та молодшої груп образцової театральної студії "Світанок"відбулося вручення вихованцям студії, які показали найкращі результати в своїй творчості, стипендій, заснованих Союзом Українок Америки (Ukrainian National Women's League of America, СУА) в рамках Стіпендійної Акціі Союзу Українок Америки (Scholarship/Children – Student Sponsorship Program).

Голова Сімферопольської міської організації "Союз Українок" Поліна Миколаївна Кароль вручила стипендії та подякувала стипендіатам за майстерність, творчість та прагнення в популяризації українського театрального мистецтва, за прояв патріотизму та любові до своєї Батьківщини, до України, що виражається вихованцями студії в кожному слові, в кожному жесті, в кожному русі на сцені.

Зі свого боку і стипендіати також подякували Союзу Українок Америки за проявлену увагу до їх талантів і фінансову підтримку розвитку їхньої творчості.




Іріна та Поліна Миколаївна Кароль (Голова Сімферопольскої міської организації

"Союз українок")

var container = document.getElementById('nativeroll_video_cont'); if (container) { var parent = container.parentElement; if (parent) { const wrapper = document.createElement('div'); wrapper.classList.add('js-teasers-wrapper'); parent.insertBefore(wrapper, container.nextSibling); } }

Переглядів: 1118 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Основне

 

Додатково


    Наші колективи


    Наша кнопка

    Сёстры Осадченко

    Наші друзі

    Сайт МДЦ Артек

    Статистика

    Размещено на Start.Crimea.UA Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Яндекс.Метрика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


      Пошук